Consultant case ecologice

„Cel mai ieftin mod de a construi o casă este să folosești resurse naturale, locale și să te implici la maximum în construirea propriei case, așa cum își fac și păsările singurele cuibușorul. Pentru asta ar trebui să ai cunoștințe de bază din domeniul construcțiilor și cunoștințe în ceea ce privește  construirea și renovarea cu materiale de construcții naturale.

Majoritatea acestor cunoștințe pot fi însușite participând la workshop-uri sau ținând legătura cu un specialist din domeniul construcțiilor și a renovărilor cu materiale ecologice.”

Dragi Prieteni! Numele meu este Németh János și sunt președintele Asociației „Case Naturale” din România, administrator al site-urilor www.casedinlut.ro,www.casedinbalotidepaie.ro  și www.casenaturale.org. De asemenea sunt cel care a înființat una dintre primele echipe de construcții, axată numai pe construcții și renovări cu materiale naturale. Din 2011 activez în domeniul construcțiilor ecologice, construind și renovând pentru alții iar paralel am desfășurat o activtate intensă de (să-i zicem) educare a populației prin site-urile sus amintite, diferite rețele de socializare, mass media și prin organizarea diferitelor evenimente ca trainer (ateliere, seminarii). Fiind un om simplu ca oricine altul, mă întâlnesc cu majoritatea problemelor zilnice pe care le avem cu toții. Printre astea și faptul că nu am propria casă și nici posibilătăți finaciare de a-mi cumpăra sau construi una....până acum. De când lucrez în domeniul acesta, am întâlnit foarte mulți oameni și am văzut foarte multe lucruri care în alte circumstanțe nu le-aș fi văzut. Asta mi-a schimbat viața și gândirea. M-a făcut să las în urmă „turma” și să mă străduiesc să trăiesc și să ofer familiei mele o viață liberă, independentă și sănătoasă. M-a făcut să visez la casa noastră, la grădina noastră, la viața noastră. Pentru că se poate.

Îmi face mare plăcere să-mi împărtășesc cunoștințele mele cu toți cei care vor să-și construiască case ecologice, oferind servicii de consultanță, deoarece știu că astfel pot fi de folos și mult mai eficient decât aș fi dacă aș veni cu o echipă de construncții. Prin activitatea mea de consultant, am reușit să economisesc banii multora, iar cel mai important este că fiecare proiect s-a terminat cu prietenii între mine și colaboratori. Mare parte a lucrărilor mele pot fi văzute pe pagina echipei mele. 

Dacă simțiți că aveți  nevoie de sfaturile unui specialist pentru construcția casei voastre ecologice, nu ezitați să mă contactați telefonic, la numărul de telefon 0752.653.402 sau prin mesaj pe pagina de facebook afișată mai jos.

 

Articole utile

Galerie foto

Urmăriți-ne pe Facebook

Să povestim :